'Tannane speelde tegen ADO alsof hij in moest vallen bij het vierde elftal'

'Tannane speelde tegen ADO alsof hij in moest vallen bij het vierde elftal'

Gepubliceerd: maandag 12 april 2021 om 10:04ma 12-04-2021 om 10:04

Kenneth Perez zag tijdens Vitesse-ADO Den Haag een behoorlijk egocentrische Oussama Tannane aan het werk. De analist van ESPN vergeleek het optreden van de Marokkaanse spelmaker met een amateurvoetballer die vanuit het eerste elftal een wedstrijd mee mag spelen met het vierde.

"Ken je die wedstrijden?", begint Perez in de studio van ESPN bij het programma Dit Was Het Weekend. "Alsof iemand van het eerste elftal even in moet vallen bij het vierde elftal, zo speelde Tannane afgelopen vrijdag tegen ADO (0-0, red.). Echt alles zelf doen: van alle afstanden schieten, alleen maar hakballetjes, alleen maar passes met buitenkant voet. Zo voetbalde Tannane, zeker in de tweede helft", oordeelt Perez over smaakmaker van de Arnhemmers.

Tannane liep volgens Perez met een Me, Myself and I-attitude over het veld. "Dat gevoel had ik echt toen ik naar die wedstrijd zat te kijken. Niks geen oog voor medespelers. Heel vaak komt hij daar mee weg, omdat hij dan een goal maakt en dan is hij de gevierde jongen. Maar deze wedstrijd niet en daar had ik dan wel lol om."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws