Update: Team Kuipers sluit topweek af met bekerfinale tussen Ajax en Vitesse

Update: Team Kuipers sluit topweek af met bekerfinale tussen Ajax en Vitesse

Gepubliceerd: maandag 12 april 2021 om 09:59ma 12-04-2021 om 09:59

Laatste update: maandag 12 april 2021 om 12:05ma 12-04-2021 om 12:05

Björn Kuipers heeft aankomende woensdagavond de leiding over de Champions League-wedstrijd tussen Liverpool en Real Madrid. Liverpool moet in het eigen Anfield een 3-1 nederlaag in Spanje ongedaan zien te maken om door te gaan naar de halve finale van het miljoenenbal.

Kuipers wordt in Engeland geassisteerd door zijn vaste assistenten Sander van Roekel en Erwin Zeinstra. Pol van Boekel fungeert als VAR in Liverpool en wordt daarbij geassisteerd door Dennis Higler, meldt de KNVB maandagmorgen. Afgelopen weekend floot Kuipers in de Eredivisie de wedstrijd tussen AZ en Sparta (2-0).

Liverpool moet woensdag een 3-1 nederlaag wegpoetsen in eigen stadion. De formatie van Jürgen Klopp kende dit weekend wel een prima generale in de Premier League, waar Aston Villa met 2-1 werd verslagen. Real Madrid reist ongetwijfeld met heel veel zelfvertrouwen af naar Anfield. Real won afgelopen zaterdagavond de Clásico van FC Barcelona en heeft al dertien wedstrijden op rij niet meer verloren (alle competities meegerekend, red.)

Liverpool-Real Madrid begint woensdagavond om 21.00 uur. 

Update: Björn Kuipers fluit vier dagen na de Champions League-kraker tussen Liverpool en Real Madrid ook de finale van de KNVB Beker. In De Kuip trappen Ajax en Vitesse om 18.00 uur af. Sander van Roekel en Erwin Zeinstra assisteren Kuipers langs de zijlijn. Allard Lindhout is de vierde official, Pol van Boekel de VAR.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws