Succesvolle Letsch verlengt contract bij Vitesse tot medio 2023

Succesvolle Letsch verlengt contract bij Vitesse tot medio 2023

12-04-2021 11:03 Laatste update: 11:04
66

Vitesse-trainer Thomas Letsch heeft zijn contract in Arnhem met één jaar verlengd. De Duitse oefenmeester blijft nu tot medio 2023 verbonden aan de huidige nummer vier van de Eredivisie.

De 52-jarige Letsch kent een prima debuutseizoen in Arnhem. Vitesse staat na 29 speelrondes vierde en speelt aankomende zondag de bekerfinale tegen Ajax. Letsch had nog een contract tot medio 2022 in Arnhem, maar daar wordt een extra jaar aan toegevoegd, meldt Vitesse maandagochtend via de officiële kanalen.

Letsch is zeer blij met het verlengen van zijn contract. "Ik weet nog goed hoe we hier ongeveer tien maanden geleden stonden. En nu staan we hier opnieuw, met een contractverlening op zak. Het is een groot genoegen om bij Vitesse te werken. Ik ben dan ook enorm blij met het vertrouwen vanuit de club."

De Duitser hoopt dat ook dat het huidige successeizoen op passende wijze eindigt. "We hebben dit seizoen iets moois neergezet. Maar in deze fase draait het om het goed finishen van het seizoen. Daarnaast ben ik overtuigd van de manier waarop we bij de club werken. We willen de komende tijd stappen blijven zetten en samen aan de toekomst bouwen."