Drommel speelt belangrijke rol bij definitief akkoord: 'Groot compliment waard'

Drommel speelt belangrijke rol bij definitief akkoord: 'Groot compliment waard'

Gepubliceerd: maandag 12 april 2021 om 11:55ma 12-04-2021 om 11:55

Laatste update: maandag 12 april 2021 om 12:16ma 12-04-2021 om 12:16

Dat de transfer van Jöel Drommel naar PSV rond gaat komen, ligt volgens Jan Streuer voor een groot deel aan de doelman zelf. De technisch directeur van FC Twente stelt dat Drommel water bij de wijn heeft gedaan om de overgang definitief te maken.

Maandagochtend meldden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad dat FC Twente en PSV akkoord zijn over de transfersom en dat de medische keuring van de goalie maandag plaats heeft. De 24-jarige Drommel was zelf al enige tijd akkoord met PSV, maar de clubs werden het lange tijd niet eens over de transfersom.

Streuer is blij met de transfer van Drommel naar PSV, laat hij weten aan De Telegraaf. "Het is een mooie transfer. We hadden zelf niet zo'n haast, maar op zich is het goed dat er nu duidelijkheid komt", verklaart de technisch directeur van Twente. Drommel heeft zelf ook een belangrijke rol gespeeld bij het bereiken van een definitief akkoord, stelt Streuer.

De doelverdediger heeft namelijk zijn percentage van de transfersom laten vallen, wat een bijdrage geleverd heeft aan het uiteindelijke akkoord. Streuer: "Door sommigen wordt hij neergezet als een geldwolf, maar dat is volkomen onterecht. Veel spelers zouden dat niet op deze manier hebben gedaan. Dat is een compliment waard."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws