Buitenspel: Müller vraagt Robben terug voor Champions League-return Bayern

Buitenspel: Müller vraagt Robben terug voor Champions League-return Bayern

Gepubliceerd: maandag 12 april 2021 om 12:27ma 12-04-2021 om 12:27

Laatste update: maandag 12 april 2021 om 12:34ma 12-04-2021 om 12:34

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Joker Robben
De rentree van Arjen Robben bij FC Groningen gaat niet stilletjes voorbij in Beieren. Bayern München-vedette Thomas Müller ziet kansen voor de Champions League-return tegen Paris Saint-Germain, waarin de Duitse titelhouder een 2-3 nederlaag uit de heenwedstrijd moet goedmaken. 'Arjen, je comeback komt op het goede moment. Ga als joker met ons mee naar Parijs', grapt Müller op de Instagram-pagina van Robben.

Robben verliet Bayern twee jaar geleden en zette niet veel later een punt achter zijn carrière. Afgelopen zomer kwam hij daarop terug: FC Groningen wist de 96-voudig international te verleiden tot een comeback. Zondag speelde Robben na 175 dagen weer een wedstrijd voor Groningen (0-2 verlies tegen sc Heerenveen).

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws