Ronaldo kan woede niet verstoppen na Juve-winst: 'Hij was boos en dat is normaal'

Ronaldo kan woede niet verstoppen na Juve-winst: 'Hij was boos en dat is normaal'

12-04-2021 15:53
26

Ondanks dat Juventus met 3-1 won van Genoa, was Cristiano Ronaldo na afloop van dat duel behoorlijk gefrustreerd. De Portugese superster stompte na het duel op een muur in de kleedkamer. In Italië bestaan er twijfels of Ronaldo nog happy is bij Juve. Trainer Andrea Pirlo stelt echter dat de frustratie van Ronaldo kwam doordat de aanvaller niet wist te scoren tegen Genoa.

La Gazzetta dello Sport bericht maandag over de uitbarsting van Ronaldo. Direct na het laatste fluitsignaal smeet Ronaldo zijn shirt al op de grond. Vervolgens zou de Portugees zijn woede dus nog verder hebben geuit in de kleedkamer van Juve, door op een muur te stompen. Na zijn stoot en een douchebeurt zou Ronaldo de kleedkamer in stilte hebben verlaten.

Trainer Pirlo vertelde na afloop op de persconferentie dat de frustratie van Ronaldo kwam doordat de 173-voudig international geen goal maakte tegen Genoa. "Hij is een winnaar en wil altijd belangrijk zijn. Als dit dan niet lukt, kunnen zulke dingen gebeuren. Hij was boos en dat is normaal." Prilo wil Ronaldo niet met een boete bestraffen voor zijn gedrag. "Ik denk niet dat we dat gaan doen."

In Italië twijfelt men of Ronaldo nog wel tevreden is bij Juventus. De vedette werd de afgelopen maanden al meermaals in verband gebracht met een vertrek bij De Oude Dame. Een fout van het socialmediabureau achter Ronaldo, Polaris Sports, wakkert die geruchten nog eens extra aan. Polaris Sports maakte voor het competitieduel van Juventus tegen Genoa een post op Instagram. Opmerkelijk was dat in het bericht een La Liga-logo te zien was, in plaats van het logo van de Serie A.