Update: crisisclub Eindhoven voegt ervaren kracht toe aan technische staf

Update: crisisclub Eindhoven voegt ervaren kracht toe aan technische staf

Gepubliceerd: dinsdag 13 april 2021 om 18:27di 13-04-2021 om 18:27

Het is crisis bij FC Eindhoven: volgens het Eindhovens Dagblad heeft de selectie het vertrouwen in de technische staf opgezegd. De clubleiding is nu aan zet en moet met een oplossing gaan komen. 

Eindhoven verkeert de laatste maanden in een dramatische vorm. Zo werd er in de laatste tien Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden maar één keer gewonnen (tegen FC Dordrecht). De andere negen duels leverden twee gelijke spelen en zeven nederlagen op. 

Het heeft ervoor gezorgd dat de spelersgroep maandag het vertrouwen in de technische staf en trainer Ernie Brandts heeft opgezegd. Binnen de staf zou het ook al maanden niet meer boteren. Er wordt volgens het Eindhovens Dagblad spoedig een beslissing verwacht vanuit de 'technische beleidsbepalers'. Na het verlies van afgelopen vrijdag tegen Jong PSV (0-2) bleef de deur van de kleedkamer lang gesloten. De stafleden zouden het toen onderling met elkaar aan de stok hebben gekregen.

Update: laat op de maandagavond heeft FC Eindhoven een statement naar buiten gebracht over de onrust binnen de technische staf. De club laat weten dat het zich 'gaat beraden op de toekomst van de technische staf' en heeft besloten dat hoofdtrainer Ernie Brandts voorlopig niet voor de groep staat. De club zal de tijd nemen om tot een beslissing te komen.

Update: FC Eindhoven hoopt een oplossing te hebben gevonden voor de onrust binnen de technische staf. De Keuken Kampioen Divisie-club heeft Jan Poortvliet (65) toegevoegd aan de staf, waar hij een ondersteunende rol gaat vervullen. Poortvliet is al werkzaam bij Eindhoven als trainer van het O18-elftal en stond in het verleden als hoofdtrainer voor de groep bij het eerste elftal (2009/2010).

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws