Marsman bereikt akkoord met Inter Miami en wordt teamgenoot Higuaín en Matuidi

Marsman bereikt akkoord met Inter Miami en wordt teamgenoot Higuaín en Matuidi

Gepubliceerd: maandag 12 april 2021 om 20:17ma 12-04-2021 om 20:17

Laatste update: maandag 12 april 2021 om 20:42ma 12-04-2021 om 20:42

Nick Marsman vervolgt zijn carrière na dit seizoen bij Inter Miami. De sluitpost van Feyenoord maakt transfervrij de overstap naar de ploeg, die actief is in de Major League Soccer. Hij krijgt bij Inter Miami te maken met David Beckham, die er clubeigenaar is.

"Bij Feyenoord heb ik de kans gekregen mij elke dag te meten met enkele van de beste keepers van Nederland. Dat ik ook nog een groot aantal wedstrijden zelf onder de lat heb mogen staan maakt mij heel trots", reageert Marsman via de clubwebsite van Feyenoord op zijn vertrek. 

Marsman kwam in de zomer van 2019 transfervrij naar Rotterdam na een periode bij FC Utrecht. Hij stond in zijn eerste seizoen bij Feyenoord vier keer onder de lat in een officiële wedstrijd. Dit seizoen kwam hij, mede door een aantal blessures bij Justin Bijlow, al in 25 officiële duels in actie. 

Marsman wordt bij Inter Miami ploeggenoot van Gonzalo Higuaín, Blaise Matuidi en voormalig Feyenoord-speler Kelvin Leerdam. "Een prachtige volgende stap in deze fase van mijn loopbaan", vertelt Marsman. "Maar eerst ga ik hier bij Feyenoord nog elke dag alles geven en wil ik met dit team het seizoen goed afsluiten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws