Koeman laat Barça-flop opleven: 'Ze maken grapjes dat ik vaker moet slaan'

Koeman laat Barça-flop opleven: 'Ze maken grapjes dat ik vaker moet slaan'

Gepubliceerd: maandag 12 april 2021 om 22:58ma 12-04-2021 om 22:58

Laatste update: maandag 12 april 2021 om 23:02ma 12-04-2021 om 23:02

Ousmane Dembélé is nog niet in gesprek met FC Barcelona over een nieuw contract. De Fransman is onder Ronald Koeman opgebloeid en leek bij te gaan tekenen, maar daar is nog geen duidelijkheid over.

In een interview met BeIN Sports ontkent hij een nieuw contract te hebben getekend. "Ik heb nog een jaar en er is nog geen gesprek geweest met het nieuwe bestuur", zegt Dembélé. "Ik moet wel zeggen dat ik blij ben en me hier goed voel. We zullen zien hoe het zal gaan, maar ik ken de nieuwe president nog niet zo goed."

Zeker is in ieder geval wel dat Koeman ervoor gezorgd heeft dat de Franse aanvaller zich beter op zijn gemak voelt. Hij moet meer defensieve arbeid doen en dat maakt hem weinig uit. "Het is waar dat ik me meer verdedig tegenover tegenstanders. Mijn ploeggenoten maken vaak grapjes dat ik om me heen moet slaan. Ik voel me echt goed."

Dit seizoen stond Dembélé in zestien competitiewedstrijden in de basis en maakte hij vijf doelpunten. In de drie voorgaande seizoenen speelde de vleugelaanvaller in 35 wedstrijden als basisspeler mee.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws