Onana-meevaller voor Ajax: 'Verwachting dat hij komende jaren nog onder lat staat'

Onana-meevaller voor Ajax: 'Verwachting dat hij komende jaren nog onder lat staat'

Gepubliceerd: dinsdag 13 april 2021 om 08:14di 13-04-2021 om 08:14

Ajax verwacht nog enkele jaren over Andre Onana en Maarten Stekelenburg te kunnen beschikken. Dat vertelt clubwatcher Freek Jansen van Voetbal International. De Kameroener is momenteel in afwachting van de uitspraak van het CAS over zijn dopingschorsing.

Ajax hoopt Onana langer aan zich te binden. "Qua contractsituatie zijn ze in gesprek en ze verwachten dat ze er wel uit gaan komen", zegt Jansen bij VI Live. "Van Stekelenburg verwachten ze eerder een handtekening dan van Onana, maar de verwachting is dat ze allebei ook de komende jaren nog onder de lat staan. Dat geeft een bepaalde rust richting de toekomst."

Volgens Kostas Lamprou is dat uitstekend nieuws voor Ajax. De Griek speelde twee jaar met Onana samen. "Hij is een wereldkeeper. Ik heb twee jaar met hem mogen trainen, fantastisch. Hij is een goede gozer, maar een enorm talent. Dat is duidelijk."

Marc Overmars gaf vorige week al aan dat Ajax in gesprek is met Onana. De Amsterdammers hopen tot de zomer van 2024 door te gaan met de keeper, maar die lijkt zelf in te zetten op een verbintenis tot medio 2023.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws