Boze zaakwaarnemer: 'Ik denk dat er iets is gebeurd bij Feyenoord'

Boze zaakwaarnemer: 'Ik denk dat er iets is gebeurd bij Feyenoord'

Gepubliceerd: dinsdag 13 april 2021 om 08:55di 13-04-2021 om 08:55

Lucas Pratto krijgt geen kans meer bij Feyenoord en dat zet kwaad bloed bij zijn zaakwaarnemer. Gustavo Goñi wijst met de beschuldigende vinger naar coach Dick Advocaat van de Rotterdammers.

Pratto kwam in januari over van River Plate, maar hij verdween al snel uit beeld in De Kuip. De Argentijnse spits kwam niet meer in actie sinds 27 januari, toen hij inviel tijdens de 3-0 nederlaag van Feyenoord bij sc Heerenveen. "De coach vertelt Pratto dat hij veel vertrouwen in hem heeft, dat hij er goed voorstaat, maar dan brengen ze veranderingen aan in het team en gebruiken ze hem niet", laat Goñi weten aan TyC Sports.

Goñi vermoedt dat er meer schuilgaat achter de reserverol van Pratto. "Ik denk dat er iets is gebeurd dat niemand mij wil vertellen", aldus de boze zaakwaarnemer. "Pratto heeft in Europa veel positieve dingen in zijn leven ontdekt, maar hij is boos omdat hij niet speelt. Dat was natuurlijk één van de redenen achter zijn vertrek bij River Plate."

Pratto kwam tot dusver zes keer in actie voor Feyenoord, waarvan drie keer als basisspeler. Het net wist hij nog niet te vinden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws