PSG begint met 'respect' aan return tegen Bayern: 'Favoriet moet kampioen worden'

PSG begint met 'respect' aan return tegen Bayern: 'Favoriet moet kampioen worden'

13-04-2021 09:17 Laatste update: 09:25
55

Paris Saint-Germain ziet zichzelf dinsdagavond tegen Bayern München niet als favoriet om door te bekeren naar de halve finale van de Champions League. De Parijzenaren wonnen vorige week met 2-3 in de Allianz Arena en kunnen dinsdag in eigen stadion het karwei afmaken.

Toch neemt PSG-trainer Mauricio Pochettino maar al te graag de underdog-rol op zich. "De favoriet moet kampioen worden. Ze zijn de regerend kampioen en hebben de afgelopen maanden zes titels gepakt", begint de Argentijn op de persconferentie voorafgaand aan het treffen met de Duitsers. "Dat moeten we respecteren."

Ook centrumverdediger Presnel Kimpembe tempert de verwachtingen. "Als we Bayern uit weten te schakelen is dat een hele prestatie. Dat is op dit moment de beste ploeg van Europa. We hebben veel respect voor ze en willen er een mooie wedstrijd van maken."

Pochettino hoopt dat zijn ploeg in staat is om nogmaals de aanvalsdrift van Bayern te weerstaan. "PSG wil natuurlijk alles winnen, maar als we Bayern München uit weten te schakelen is dat voor ons een zeer belangrijke overwinning." PSG-Bayern begint dinsdagavond om 21.00 uur in Parc des Princes.