Gladbach presenteert nieuwe trainer, Ten Hag definitief niet naar Duitsland

Gladbach presenteert nieuwe trainer, Ten Hag definitief niet naar Duitsland

Gepubliceerd: dinsdag 13 april 2021 om 10:57di 13-04-2021 om 10:57

Laatste update: dinsdag 13 april 2021 om 11:07di 13-04-2021 om 11:07

Erik ten Hag wordt definitief niet de nieuwe trainer van Borussia Mönchengladbach. De Duitse club heeft Adi Hütter vastgelegd als nieuwe eindverantwoordelijke, met ingang van het volgende seizoen.

Dat maakt de huidige nummer acht van de Bundesliga dinsdagochtend kenbaar via de officiële kanalen van de club. De 51-jarige Hütter komt over van competitiegenoot Eintracht Frankfurt en tekent bij Gladbach een contract van drie jaar. De geboren Oostenrijker was in eigen land trainer van onder meer SCR Altach en Red Bull Salzburg. Na een periode trainer te zijn geweest van Red Bull Salzburg maakte Hütter in 2018 de overstap naar Eintracht Frankfurt.

Max Eberl, sportief directeur van Gladbach, is zeer blij met de komst van Hütter. "We zijn erg blij dat we Adi binnengehaald hebben. Hij is in onze ogen de geschikte persoon om onze doelen en uitdagingen vanaf aankomende zomer te realiseren." Toeval of niet, Hütter kan aankomend weekend direct kennis maken met zijn nieuwe club, wanneer Eintracht Frankfurt het in de competitie opneemt tegen Gladbach.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws