FC Utrecht breekt met voormalige publiekslieveling: 'Helaas geen kans gekregen'

FC Utrecht breekt met voormalige publiekslieveling: 'Helaas geen kans gekregen'

Gepubliceerd: dinsdag 13 april 2021 om 13:27di 13-04-2021 om 13:27

Giovanni Troupée baalt ervan dat hij FC Utrecht via de achterdeur gaat verlaten. Vier jaar geleden ontpopte hij zich tot publiekslieveling in Stadion Galgenwaard en lagen grotere clubs op de loer, nu staat hij voor een transfervrij vertrek.

Troupée komt dit seizoen amper in actie en weet dat zijn aflopende contract niet wordt verlengd. "Het liefst wil ik natuurlijk Eredivisie spelen, maar dat zit er op dit moment bij FC Utrecht niet in", reageert hij tegenover het Algemeen Dagblad. Zijn toekomst is ongewis. "Binnen- of buitenland, ik weet het niet. Ik ga kijken wat de opties zijn."

Na een huurperiode bij FC Twente ging Troupée voor een nieuwe kans bij FC Utrecht. "Ik had gehoopt dat ik een wedstrijd of vijf had mogen laten zien wat ik kan en dat ik weer terug was, maar die kans heb ik helaas niet gekregen", sombert hij. "Dit is niet de manier waarop ik de club wil verlaten, maar ik blijf alles voor de club geven tot ik hier niet meer ben."

"Het is jammer dat er geen fans zijn en ik geen afscheid van ze kan nemen op deze manier. Ze hebben altijd veel vertrouwen in me gehad en me gesupport. Daarom baal ik er zelf ook van dat ik dit jaar niet heb kunnen geven wat ik in het jaar onder Erik ten Hag heb laten zien", besluit Troupée.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws