'Agüero kan tweejarig contract ondertekenen in Italië, ook Barça blijft hopen'

'Agüero kan tweejarig contract ondertekenen in Italië, ook Barça blijft hopen'

Gepubliceerd: dinsdag 13 april 2021 om 16:14di 13-04-2021 om 16:14

Laatste update: dinsdag 13 april 2021 om 16:57di 13-04-2021 om 16:57

FC Barcelona heeft de interesse in Sergio Agüero nieuw leven ingeblazen, zo stelt Diario SPORT. De La Liga-grootmacht wil de strijd aangaan met Juventus, dat ook uit is op de handtekening van de transfervrije Argentijn.

Manchester City en Agüero maakten een tijdje terug bekend na dit seizoen niet met elkaar verder te gaan. De spits mag naar een andere club vertrekken. Barcelona toonde al snel interesse, maar leek vervolgens af te haken. De club heeft het vizier nu echter toch weer gericht op Agüero, die ook in de belangstelling staat van Juventus.

Volgens Diario SPORT ligt er bij de Italiaanse club een tweejarig contract klaar voor Agüero, die in Turijn een bedrag van ongeveer tien miljoen euro per jaar kan gaan verdienen. Barcelona is niet van plan om de spits een soortgelijk bedrag aan te bieden. Agüero kan voor de ploeg van Ronald Koeman komen voetballen, maar moet dan genoegen nemen met een veel lager 'vast' salaris, dat hoger uit kan vallen wanneer Agüero in veel wedstrijden in actie komt.

De vriendschap van Agüero met Lionel Messi speelt een grote rol in de Barcelona-interesse. De club hoopt de Manchester City-spits ervan te overtuigen om voor Spanje te kiezen, omdat hij dan samen kan spelen met zijn goede vriend.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Voor welke club moet Agüero kiezen?

Juventus
19%
Barcelona
67%
Andere club...
14%
(583 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws