VoetbalPrimeur breidt selectie uit: word jij onze zomerversterking?

VoetbalPrimeur breidt selectie uit: word jij onze zomerversterking?

Gepubliceerd: vrijdag 30 april 2021 om 10:30vr 30-04-2021 om 10:30

Laatste update: zondag 9 mei 2021 om 13:50zo 09-05-2021 om 13:50

De transferperiode nadert en ook wij kijken natuurlijk waar we onze selectie zo goed mogelijk kunnen versterken. Sterker nog, de raad van commissarissen heeft groen licht gegeven: we kunnen per direct op zoek naar een redacteur!

Jij bent iemand die niet terugdeinst voor een dynamische werkomgeving, want dat is wel wat werken op een voetbalredactie inhoudt. Het nieuws stopt nóóit. Als mensen 's ochtends wakker worden staan de eerste nieuwsberichten al online en eerder dan middernacht zal onze redactie er nooit mee stoppen.

Je hart gaat sneller kloppen van de online nieuwswereld, inclusief bezoekerspieken en volle voetbalweekenden. Hoe meer nieuws, hoe beter. Multitasken is één van je kwaliteiten. Of het nu de nieuwslijst, video, social of de community is: je weet de weg en hebt er ideeën over.

Houd er rekening mee dat je werkt als het spéélt. De voetbalmomenten dus: avonden, weekenden, toernooien, finales. Je bericht erover en je kunt er zelfs bij zijn. Onze redactie is door de NSP erkend en in het bezit van perskaarten. Wekelijks zijn we aanwezig bij de grote voetbalevenementen in binnen- en buitenland voor het produceren van eigen content.

Wie wij zijn
VoetbalPrimeur bestaat sinds 2004 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste voetbalplatformen van Nederland. Maandelijks bedienen we, afhankelijk van het moment in het voetbalseizoen, tussen de 4 en 5 miljoen unieke bezoekers. Onze redactie is elke dag van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat in touw. VP brengt het als eerst. Ons bereik op video blijft bovendien groeien, maandelijks worden onze video's meer dan 1,5 miljoen keer aangeklikt.

Niet onbelangrijk: wie worden je collega's? Jonge talenten, ervaren rotten, noeste werkers, flegmatieke spelverdelers...in feite zijn we net een voetbalteam. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten, maar kent de tactiek van de ploeg. We gaan voor elkaar door het vuur en vergeten na het werk niet om het gezellig te hebben. Teamuitjes, (digitale) borrels en tafelvoetballen (10-0 is kruipen) moet zéker ook gebeuren en draagt wat ons betreft bij aan het plezier in wat we doen.

Jij...
- Hebt affiniteit met de online nieuwswereld, ervaring is een pré;
- Hebt de drive om de snelste te zijn;
- Weet wat voetbalsupporters bezighoudt;
- Weet hoe 't Kofschip dan wel 't Fokschaap werkt (en kunt 'm ook foutloos toepassen);
- Bent in ieder geval 12 uur per week beschikbaar, het liefst meer.

Wij bieden je:
- Goede arbeidsvoorwaarden;
- Doorgroeimogelijkheden mét kansen op een vaste arbeidsovereenkomst;
- Mogelijkheid tot het bezoeken van belangrijke voetbalevents;
- De kans om jezelf te bewijzen in de voetbaljournalistiek.

Ben je enthousiast geworden? Laat je zaakwaarnemer dan contact opnemen met onze technisch directeur. Deadline is vrijdag 7 mei. Motivatie en CV kunnen naar sollicitaties@voetbalprimeur.nl opgestuurd worden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Bekijk het laatste nieuws