Den Bosch stuurt middenvelder (20) per direct weg na akkoord met andere club

Den Bosch stuurt middenvelder (20) per direct weg na akkoord met andere club

Gepubliceerd: dinsdag 13 april 2021 om 17:48di 13-04-2021 om 17:48

Laatste update: dinsdag 13 april 2021 om 17:51di 13-04-2021 om 17:51

De wegen van Dhoraso Moreo Klas (20) en FC Den Bosch scheiden per direct. De middenvelder en de Keuken Kampioen Divisie-club hadden een mondeling akkoord bereikt over een contract voor het volgende seizoen, maar Moreo Klas gaf niet veel later alsnog aan na dit seizoen naar een andere club te vertrekken.

Dat maakt Den Bosch via officiële kanalen bekend. Toen Moreo Klas het nieuws vertelde aan de clubleiding, werd er meteen actie ondernomen. De wegen van beide partijen scheiden per direct. Moreo Klas lag tot het einde van dit seizoen vast bij Den Bosch, met een amateurcontract. 

Technisch Manager Jan Gösgens reageert kort op het besluit om Moreo Klas weg te sturen. "Op deze manier wensen wij niet met elkaar om te gaan binnen FC Den Bosch. We kiezen er nu dan ook voor om andere spelers speeltijd te geven, die wel een toekomst binnen onze club hebben."

Moreo Klas stroomde vanuit de jeugdopleiding van Den Bosch door naar het eerste elftal, waar hij dit seizoen zijn doorbraak beleefde. Hij speelde 27 Keuken Kampioen Divisie-duels en maakte minuten in de bekerwedstrijd tegen VVV-Venlo.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws