'Rangnick heeft nieuwe klus gevonden, dubbelfunctie bij Bundesliga-club'

'Rangnick heeft nieuwe klus gevonden, dubbelfunctie bij Bundesliga-club'

Gepubliceerd: dinsdag 13 april 2021 om 18:06di 13-04-2021 om 18:06

Laatste update: dinsdag 13 april 2021 om 18:07di 13-04-2021 om 18:07

Eintracht Frankfurt reageert razendsnel na het nieuws dat trainer Adi Hütter na dit seizoen vertrekt. De ploeg staat op het punt om Ralf Rangnick aan te stellen als zijn opvolger, zo weet Sky Sport Deutschland. Rangnick neemt naar verluidt ook de rol van technisch manager op zich.

Rangnick werd na het ontslag van Christian Gross bij Schalke 04 gelinkt aan Die Königsblauen, maar dat bleek niet meer dan een gerucht. Volgens Sky Deutschland gaat Rangnick volgend seizoen echter alsnog aan de slag in de Bundesliga. Hij moet de opvolger worden van Hütter, die na dit seizoen bij Gladbach voor de groep staat.

In navolging van Hütter staat ook technisch manager Fredi Bobic op het punt te vertrekken bij de club. Frankfurt denkt daarom aan een dubbelrol voor Rangnick, die deze twee functies in het verleden ook al gecombineerd heeft bij RB Leipzig. Rangnick gaat in zijn eerste seizoen bij Frankfurt op zoek naar een trainer die zijn functie als trainer over kan nemen, zodat hij zich op den duur alleen nog maar hoeft te richten op zijn taken als technisch manager.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws