Martínez blikt terug: 'Ze wisten ons te verrassen, hebben we prijs voor betaald'

Martínez blikt terug: 'Ze wisten ons te verrassen, hebben we prijs voor betaald'

Gepubliceerd: dinsdag 13 april 2021 om 18:18di 13-04-2021 om 18:18

Lisandro Martínez heeft nog steeds alle vertrouwen in een goed resultaat tegen AS Roma aanstaande donderdag. De Argentijnse Ajax-verdediger geeft aan dat de Amsterdammers zullen doen waar ze goed in zijn: aanvallen.

Ajax zette Roma in de eerste wedstrijd onder druk en dook een aantal keer gevaarlijk op voor het doel van de Italianen. Het betaalde echter de rekening voor de eigen fouten in de achterhoede. "We vielen de hele wedstrijd aan", vertelt Martínez in een interview met het Italiaanse Calciomercato. "We verloren de bal te vaak, waardoor ze ons wisten te verrassen. We maakten maar twee échte fouten, maar daar hebben we de prijs voor betaald."

"Maar ik denk aan het positieve: het team viel constant aan en creëerde veel kansen", vervolgt Martínez, die aangeeft dat er weinig zal veranderen aan de aanvallende mentaliteit van Ajax. "Dat is onze identiteit, dat verandert niet. We gaan aanvallen, we moeten winnen om de halve finales te bereiken. En we moeten proberen solide te zijn in defensief opzicht."

Martínez is tevreden over zijn eigen seizoen bij Ajax tot nu toe, maar blijft kritisch. "Er zijn elke dag miljoenen details die nog beter kunnen. Ik wil groeien in het maken van beslissingen op het veld. Er zijn geen limieten voor personen die in zichzelf geloven."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws