Klaassen heeft 'voor zenuwen geen plek': 'Moeten we onszelf kwalijk nemen'

Klaassen heeft 'voor zenuwen geen plek': 'Moeten we onszelf kwalijk nemen'

Gepubliceerd: dinsdag 13 april 2021 om 19:04di 13-04-2021 om 19:04

Davy Klaassen heeft zin in de wedstrijd van aanstaande donderdag tegen AS Roma. De Amsterdammers moeten een 1-2 achterstand weg gaan poetsen in Rome. Dat Ajax de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena verloor, zorgt nog steeds voor verbazing bij de middenvelder.

Klaassen speelde afgelopen zondag mee tegen RKC Waalwijk, maar liet zich al snel in de tweede helft vervangen. "Ik voel me gewoon prima hoor. Ik kreeg gewoon weinig lucht, mijn neus zat een beetje dicht", begint hij in gesprek met het clubkanaal. Klaassen heeft zin in de return op bezoek bij Roma. "Dit zijn de weken waar het om gaat, waarvoor je het hele seizoen speelt."

"Het is hetzelfde als altijd. Het is belangrijk dat je er altijd in gelooft, welke wedstrijd je ook speelt. Voor zenuwen is niet zoveel plek", vervolgt Klaassen, die niet begrijpt dat Ajax de eerste wedstrijd verloren heeft. "Als je deze wedstrijd tien keer speelt, win je hem zeven of acht keer. Dat moeten we onszelf kwalijk nemen, dat moet beter donderdag." Ajax en Klaassen zijn van plan de aanval te zoeken. "Dat is elke wedstrijd ons idee, dat zal nu niet anders zijn. Het is iets dat erg belangrijk zal zijn, dat we erin geloven."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws