Antonucci onthult: Na het douchen had ik telkens huiduitslag. Zo begon het

Antonucci onthult: "Na het douchen had ik telkens huiduitslag. Zo begon het"

Gepubliceerd: dinsdag 13 april 2021 om 21:42di 13-04-2021 om 21:42

De door Feyenoord bij FC Volendam gestalde Franco Antonucci heeft een bijzondere onthulling gedaan. De 21-jarige Waal kampte enige tijd met netelroos: een allergische reactie die ademhalingsproblemen veroorzaakte en een grote invloed op zijn fysieke gestel had.

Antonucci werd vorig seizoen door FC Volendam gehuurd van AS Monaco en maakte zoveel indruk dat Feyenoord hem vastlegde. Dit seizoen speelt hij opnieuw op huurbasis aan De Dijk, maar wil het iets minder vlotten: pas in de laatste weken is de spelmaker in staat om meerdere volledige wedstrijden achter elkaar te spelen. "Op een gegeven moment moest ik na elke actie herstellen, kon ik de extra sprints op de training niet meer maken en daarna sliep ik soms drie uur achter elkaar", vertelt hij aan De Telegraaf.

De oorzaak hiervan bleek dus bij een allergie te liggen: Antonucci was geblesseerd en nam medicijnen, maar zijn lichaam reageerde daar slecht op. "Na het douchen had ik telkens huiduitslag. Zo begon het. Ik kwam net terug van een blessure en wilde niet weer uit de roulatie zijn. Maar ik werd steeds vermoeider."

De kwaal lijkt echter op tijd aan het licht te zijn gekomen. Antonucci wordt met de week fitter, terwijl hij zich ook in de kijker moet spelen bij Feyenoord: toekomstig trainer Arne Slot kwam al eens kijken bij het Andere Oranje. "Tegen Helmond Sport ging het heel goed. Het gaat gelukkig per week beter", aldus de Belg, die hoopt dat deze frustrerende periode achter de rug is. "Dat was moeilijk voor mij, want ik wil Volendam heel graag helpen om proberen te promoveren en ten tweede wil ik aan Feyenoord laten zien dat ik in de toekomst van waarde kan zijn."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws