Swart adviseert Ajax voor bekerfinale: 'Als je die meteen een beetje irriteert...'

Swart adviseert Ajax voor bekerfinale: 'Als je die meteen een beetje irriteert...'

Gepubliceerd: dinsdag 13 april 2021 om 23:37di 13-04-2021 om 23:37

Laatste update: dinsdag 13 april 2021 om 23:41di 13-04-2021 om 23:41

Sjaak Swart adviseert Ajax om Riechedly Bazoer en Oussama Tannane te irriteren tijdens de bekerfinale. Mister Ajax stelt dat Bazoer en Tannane 'heel vervelend' zijn, waardoor Ajax volgens Swart uit een ander vaatje moet tappen om het duo uit de wedstrijd te halen. Devyne Rensch blikt in hetzelfde gesprek vooruit op de finale.

"Als wij vroeger tegen zulke tegenstanders speelden, kwamen ook wij tegenover één of twee goede spelers. Die werden dan aangepakt, voor de wedstrijd al", blikt Swart bij Onvoorspelbaar, een YouTube-serie van de KNVB, vooruit op de bekerfinale. "Zij (Vitesse, red.) hebben ook twee spelers die heel vervelend zijn: Bazoer en Tannane. Als je die meteen een beetje irriteert..."

Rensch is ook aanwezig bij het gesprek en blikt eveneens vooruit op de finale tegen Vitesse. "Ik beleef het als een normale pot", blijft de jonge verdediger nuchter. "Een bekerfinale is anders, maar het moet niet lang in je hoofd blijven zitten. Je moet lekker spelen en winnen." Zondag staat de aftrap van de bekerfinale tussen Ajax en Vitesse om 18.00 uur gepland in De Kuip.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws