'Gravenberch en Gosens in beeld bij Juve: vraagprijs Ajax schrikt Italianen af'

'Gravenberch en Gosens in beeld bij Juve: vraagprijs Ajax schrikt Italianen af'

14-04-2021 08:33
80

Juventus beleeft een zeer teleurstellend seizoen en daarom lijkt er na dit seizoen het nodige te gaan veranderen in Turijn. Het gonst van de transfergeruchten rond La Vecchia Signora, die nu in verband wordt gebracht met Ryan Gravenberch en Robin Gosens.

Juventus wil komende zomer doorselecteren en onder meer het middenveld van vers bloed voorzien. De uittredend Italiaans kampioen richt de pijlen daarbij onder meer op Gravenberch, meldt La Gazzetta dello Sport. De achttienjarige Nederlander is één van de spelers die het 'nieuwe' Juventus vorm moet gaan geven. Het prijskaartje is de Serie A-grootmacht nog wel te gortig: Ajax vraagt veertig miljoen euro. Nuno Mendes van Sporting Portugal is de andere optie.

Volgens Tuttosport aast Juventus ook op defensieve aanwinsten. Robin Gosens is in beeld om de concurrentie aan te gaan met Alex Sandro, maar dan wachten nog wel stevige onderhandelingen over de Duits-Nederlandse linksback. Atalanta Bergamo zet in op een transfersom van veertig miljoen, maar Juve hoopt dat bedrag te drukken door Cristian Romero in een deal te betrekken. De Argentijnse mandekker wordt al verhuurd aan La Dea tot 2022.