'PSV-trainer Schmidt geldt als B-keus voor Eintracht Frankfurt'

'PSV-trainer Schmidt geldt als B-keus voor Eintracht Frankfurt'

14-04-2021 09:00
73

Roger Schmidt is één van de kandidaten om Adi Hütter op te volgen bij Eintracht Frankfurt. De coach van PSV is echter niet de eerste keus van de nummer vier van de Bundesliga, zo meldt BILD.

Hütter maakt na dit seizoen de overstap naar Borussia Mönchengladbach, waardoor Frankfurt op zoek moet naar een nieuwe trainer. Sky meldde dinsdag dat Ralf Rangnick hard op weg is om een dubbelfunctie te gaan bekleden in het Deutsche Bank Park, maar de Adlerträger nemen geen risico en hebben ook een schaduwlijstje. Daarop prijkt ook de naam van Schmidt.

Mocht Ragnick toch afzien van een dienstverband bij Frankfurt, dan concurreert de oefenmeester van PSV met VfL Wolfsburg-trainer Olivier Glasner en Sandro Schwarz van Dinamo Moskou. Schmidt heeft nog een contract tot medio 2022 in Eindhoven. Hij was in 2014 al eens in beeld bij Eintracht Frankfurt, maar ging toen aan de slag bij Bayer Leverkusen.

Frankfurt staat momenteel vierde in de Bundesliga. De voorsprong op nummer vijf Borussia Dortmund bedraagt zeven punten, waardoor een Champions League-ticket voor het grijpen ligt.