Zaakwaarnemer slaat terug naar Den Bosch: 'Hij speelt op amateurbasis...'

Zaakwaarnemer slaat terug naar Den Bosch: 'Hij speelt op amateurbasis...'

Gepubliceerd: woensdag 14 april 2021 om 09:38wo 14-04-2021 om 09:38

Het kamp van Dhoraso Moreo Klas is zeer verrast door de opstelling van FC Den Bosch, dat de twintigjarige middenvelder dinsdag zonder pardon op straat zette. Zaakwaarnemer Brian Tevreden snapt niets van de handelswijze van de Bosschenaren.

"Niet normaal. Echt kinderachtig", zegt Tevreden tegen het Brabants Dagblad. "Dhoraso speelt op amateurbasis bij FC Den Bosch. Dan is het toch logisch dat hij weggaat als hij bij een andere club een contract kan tekenen?"

Volgens de krant heeft Klas, die dit seizoen 26 keer in actie kwam voor Den Bosch, naar verluidt een aanbieding van ADO Den Haag op zak. Hij zou voor drie jaar kunnen tekenen in de Hofstad. "Maar ADO is niet de enige club. Er is meer interesse uit de Eredivisie en de Eerste Divisie. En ook uit het buitenland, maar daar gaat Dhoraso zeker niet heen", stelt Tevreden.

Technisch Manager Jan Gösgens van Den Bosch beweert dat ook in De Vliert een contract klaarlag voor Klas. Daarover zou zelfs een mondeling akkoord zijn geweest, maar dat bestrijdt Tevreden. "In januari is er even over een contract gesproken. Maar inmiddels is het half april en ligt er nog niets. De club of de trainer neemt hij niks kwalijk. Het komt puur door die technisch manager. Die maakt deze zaak heel persoonlijk."

Gösgens is op zijn beurt niet onder de indruk van de verwijten van Tevreden. "Ik heb hier met meer mensen bij FC Den Bosch en met andere zaakwaarnemers over gesproken en dit kan echt niet. Ze zijn gewoon met onze aanbieding bij andere clubs gaan shoppen. Dat is not done."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws