'Kane wil naar Manchester, maar PSG heeft beste papieren voor Spurs-spits'

'Kane wil naar Manchester, maar PSG heeft beste papieren voor Spurs-spits'

Gepubliceerd: woensdag 14 april 2021 om 09:56wo 14-04-2021 om 09:56

Paris Saint-Germain richt alle pijlen op Harry Kane, mocht Kylian Mbappé zijn contract niet willen verlengen. Dat meldt The Independent. De 27-jarige Engelse spits zet zijn zinnen op een transfer als Tottenham Hotspur zich niet plaatst voor de Champions League.

De Britse krant verwacht komende zomer een 'merry-go-round' van topspitsen. Mbappé kan het spel op de wagen brengen door de aanbieding van PSG om zijn tot medio 2022 lopende contract te verlengen af te wijzen. Real Madrid zit al op het vinkentouw voor de Fransman, die op zijn beurt dus moet worden opgevolgd door Kane.

De Ligue 1-kampioen hoopt te profiteren van de uitstekende relatie tussen de Spurs-aanvoerder en trainer Mauricio Pochettino. De twee werkten in Londen al succesvol samen. Bovendien heeft PSG de financiële armslag om Kane aan te trekken. Naar verluidt is Tottenham bereid om hem voor ongeveer 170 miljoen euro te laten gaan.

Wel geeft Kane zelf de voorkeur aan een stap binnen de Premier League. Hij vertrekt het liefst naar één van de topclubs uit Manchester. City ziet Kane echter als alternatief voor Mbappé of Erling Haaland en United kan hem alleen halen als het eerst spelers verkoopt. Bovendien is Spurs-voorzitter Daniel Levy niet happig op een deal met een rivaal.

PSG ziet daardoor kansen. Bovendien kan Kane dus om de belangrijkste prijzen spelen onder een trainer die hij goed kent en is Parijs slechts twee uur vliegen naar Londen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws