'Ik krijg appjes van Arnesen en reacties van Feyenoord-fans op Instagram'

'Ik krijg appjes van Arnesen en reacties van Feyenoord-fans op Instagram'

Gepubliceerd: woensdag 14 april 2021 om 12:56wo 14-04-2021 om 12:56

Francesco Antonucci voelt zich gezien door Feyenoord. De Rotterdamse club sloeg vorig jaar toe en stalde hem nog een seizoen bij FC Volendam. In de tussentijd is de band met zijn nieuwe club gegroeid.

"Ik krijg na elke wedstrijd reacties op mijn Instagram-account van Feyenoord-fans", vertelt Antonucci in een uitgebreid interview met Voetbal International. "Dat doet me heel goed, net als de appjes van Frank Arnesen (technisch directeur, red.). Voor mij is dat juist enorme motivatie. Ik wil ze daarvoor bedanken en kijk ernaar uit volgend jaar voor ze te voetballen."

Ook de toekomstige Feyenoord-trainer Arne Slot, die Dick Advocaat in de zomer opvolgt, volgt de verrichtingen van Antonucci in de Keuken Kampioen Divisie. De twee hebben nog niet met elkaar gesproken. "Dat niet, maar ik weet dat hij al twee keer is komen kijken en wie weet ziet hij ook veel wedstrijden via de televisie. Maar dat hij er was, vind ik al mooi."

Op de vraag waarom hij dit seizoen niet al in De Kuip, antwoordt de Belgische middenvelder: "Je moet altijd eerlijk zijn naar jezelf. Ik had kunnen gaan en op basis van mijn kwaliteiten, maar ik wist dat ik als voetballer nog wel een stap te maken had."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws