'Overmars binnenkort om tafel met zaakwaarnemer van Georgische buitenspeler'

'Overmars binnenkort om tafel met zaakwaarnemer van Georgische buitenspeler'

Gepubliceerd: woensdag 14 april 2021 om 17:13wo 14-04-2021 om 17:13

In Rusland gaat het gerucht rond dat Marc Overmars, directeur voetbalzaken van Ajax, binnenkort om de tafel gaat met de zaakwaarnemer van Khvicha Kvaratskhelia. Ajax zou namelijk interesse hebben in de Georgische buitenspeler.

Sport-Express bericht over de vermeende Ajax-interesse in Kvaratskhelia. De Amsterdammers zouden echter niet de enige club zijn die Kvaratskhelia probeert te halen: in het verleden zijn Atalanta, Juventus, AC Milan, Interazionale en Borussia Dortmund ook in verband gebracht met achtvoudig international van Georgië.

Hoeveel Ajax op tafel zal moeten leggen voor Kvaratskhelia, is niet duidelijk. De tweebenige aanvaller speelt momenteel voor het Russische Rubin Kazan, waar hij vaak kan rekenen op een basisplek. Dit seizoen kwam Kvaratskhelia tot 22 wedstrijden in de Russische Premjer-Liga. Daarin kwam hij tot vier goals en acht assists. Kvaratskhelia kan ook als rechtsbuiten en aanvallende middenvelder uit de voeten. Hij speelde dit seizoen al zijn wedstrijden voor Rubin Kazan echter vanaf de linkerflank.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws