ED: Doan-vertrek staat zo goed als vast, meerdere clubs melden zich bij PSV

ED: Doan-vertrek staat zo goed als vast, meerdere clubs melden zich bij PSV

14-04-2021 17:41
67

Meerdere clubs hebben zich bij PSV gemeld voor Ritsu Doan. De Japanner is momenteel op huurbasis actief bij Arminia Bielefeld, waar hij indruk maakt. Zodoende heeft Doan zich in de kijker gespeeld bij andere clubs, die zich eerder ook al hebben gemeld bij Arminia.

Arminia kan Doan door een optie tot koop voor vijf miljoen euro overnemen van PSV. Die Arminen willen die optie graag lichten, alleen kan een eventuele degradatie roet in het eten gooien. Arimina Bielefeld staat momenteel zestiende, wat aan het eind van het seizoen nacompetitie zou betekenen. Desondanks is de kans erg groot dat Doan actief blijft in de Bundesliga. Het Eindhovens Dagblad stelt dat meerdere teams uit de competitie hebben geïnformeerd bij PSV naar Doan. Een maand geleden onthulde de technisch directeur van Arminia dat clubs zich ook bij Arminia hadden gemeld voor Doan 

Het ED denkt dan ook dat Doan komende zomer sowieso zal vertrekken bij PSV. De verwachting is ook dat de Eindhovenaren geen groot verlies zullen lijden op de aanvallende middenvelder annex aanvaller. In 2019 nam PSV hem nog voor 7,5 miljoen euro over van FC Groningen. Dit seizoen kwam Doan tot 28 competitieduels voor Arminia. Daarin was hij goed voor vier goals en drie assists.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie