Ten Hag en Stekelenburg bevestigen goed blessurenieuws: 'Die kunnen aantreden'

Ten Hag en Stekelenburg bevestigen goed blessurenieuws: 'Die kunnen aantreden'

Gepubliceerd: woensdag 14 april 2021 om 19:09wo 14-04-2021 om 19:09

Maarten Stekelenburg is zoals verwacht weer van de partij in de return tegen AS Roma. De ervaren goalie had last van een knieblessure, waardoor hij onder meer de heenwedstrijd in de Johan Cruijff Arena moest missen.

"Ik ben hersteld", vertelt Stekelenburg op de persconferentie voor het treffen met Roma. "De blessure was ontstaan in de warming-up bij sc Heerenveen. Ik had last van mijn knie, maar ben er weer bij", zo verzekert de goalie. Dat betekent dat Kjell Scherpen, die in het eerste duel met Roma nog behoorlijk in de fout ging, waarschijnlijk weer plaats zal nemen op de bank.

Ook Brian Brobbey en Perr Schuurs reisden met Ajax mee naar Rome. Het tweetal moest het treffen met RKC Waalwijk van afgelopen weekend ook laten schieten vanwege fysieke kwaaltjes, maar Ten Hag verzekert dat het duo tegen Roma 'gewoon' weer inzetbaar is. "De mensen die we mee hebben genomen zijn fit, dus die kunnen donderdag aantreden tegen AS Roma", is de oefenmeester duidelijk. Het treffen tussen Roma en Ajax gaat morgen om 21.00 uur van start. De Amsterdammers moeten in Rome een 1-2 achterstand goedmaken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws