'Interesse zou er ongetwijfeld zijn, maar heb het uitstekend naar de zin bij Ajax'

'Interesse zou er ongetwijfeld zijn, maar heb het uitstekend naar de zin bij Ajax'

Gepubliceerd: woensdag 14 april 2021 om 19:30wo 14-04-2021 om 19:30

Erik ten Hag wilde woensdagavond tijdens de persconferentie nog niet prijsgeven wie donderdagavond de geblesseerde Devyne Rensch gaat vervangen. De oefenmeester van Ajax benoemde enkel de opties en maakt donderdagochtend pas definitief bekend wie de rechtsback zal zijn tijdens het cruciale duel met AS Roma.

Ten Hag heeft ondanks de blessure van Rensch naar eigen zeggen genoeg te kiezen. "We hebben daar verschillende mogelijkheden. Ik ga nu niet prijsgeven welke kaart ik ga trekken. Klaiber kan daar spelen, maar ook Timber is een optie, dan moeten we daar gaan schuiven. Zelfs Quinten Timber is een optie, die hebben we ook meegenomen", laat hij weten.

Ook over de rest van de opstelling laat Ten Hag niets los. "Morgenvroeg maken we de beslissing", klinkt het. Qua spelopvatting wilde Ten Hag ook niet te veel kwijt tegenover de aanwezige journalisten. "Ik richt mij altijd op de speelwijze. Of dat nou uit of thuis is, dat maakt voor mij niet uit. Ik richt mij op de kracht van de ploeg. Dat zullen we morgen gaan bespreken en aan gaan pakken."

Als het aan Ten Hag ligt is de wedstrijd tegen AS Roma niet zijn laatste Europese wedstrijd als trainer van de Amsterdammers, ook al mocht Ajax het donderdagavond niet redden tegen de Italianen. "Dat er interesse voor mij is zal ongetwijfeld, maar ik heb het uitstekend naar mijn zin én heb nog een contract voor een jaar. Wij kunnen ons meten met de grote ploegen in Europa, daar wil ik volgend jaar graag mee door."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws