'Als ik Overmars was zou ik Ihattaren direct van PSV naar Ajax halen'

'Als ik Overmars was zou ik Ihattaren direct van PSV naar Ajax halen'

Gepubliceerd: woensdag 14 april 2021 om 20:50wo 14-04-2021 om 20:50

De clubloze Ismaël Aissati is terug in Nederland en heeft een advies paraat voor Marc Overmars. Volgens de voormalig Eredivisie-voetballer moet de directeur voetbalzaken van Ajax Mohamed Ihattaren naar Amsterdam halen.

De 32-jarige Aissati zit sinds zijn vertrek bij het Turkse Adana Demirspor zonder club en houdt momenteel zijn conditie op peil bij amateurclub Elinkwijk. De creatieve middenvelder hoopt op den duur de terugkeer te maken in het profvoetbal en hoopt stiekem op opnieuw een avontuur in het buitenland. "Spanje trekt, die clubs denken in balbezit en spelen aanvallend", vertelt Aissati aan het Algemeen Dagblad.

In terugkeer in de Eredivisie, waar Aissati eerder speelde voor Ajax, Vitesse, FC Twente en PSV, ziet de middenvelder wel zitten, al denkt hij niet dat Ajax en PSV interesse in hem hebben. "Die clubs zouden wel gek zijn. RKC zou prima zijn. Ik ben gecharmeerd van de manier waarop zij voetballen. Ze spelen lekker brutaal."

Aissati volgt de Eredivisie, en dus ook zijn oude club PSV nog steeds. De middenvelder is onder de indruk van Ihattaren en vindt dat de jonge spelmaker een binnenlandse transfer moet maken. "PSV is een warme club die spelers beschermt, maar qua voetbal past Mo het best bij Ajax. Als ik Marc Overmars was, zou ik hem meteen halen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws