'Atlético vreest rampscenario: Suárez kan gebruik maken van speciale clausule'

'Atlético vreest rampscenario: Suárez kan gebruik maken van speciale clausule'

Gepubliceerd: woensdag 14 april 2021 om 21:16wo 14-04-2021 om 21:16

Luis Suárez twijfelt over zijn toekomst bij Atlético Madrid. De Uruguayaanse spits heeft een clausule in zijn contract staan waarmee hij na dit seizoen transfervrij weg kan en de Madrilenen vrezen dat hij daar gebruik van gaat maken.

Eerder werd al duidelijk dat Suárez een dergelijke clausule in zijn contract had laten opnemen, maar destijds zou Atlético niet bang zijn voor een eventueel vertrek van El Pistolero. Die vrees is nu wel aanwezig, zo meldt El Mundo Deportivo. Andere clubs zouden Suárez zomaar eens kunnen verleiden om komende zomer gratis te vertrekken uit de Spaanse hoofdstad.

Als dat gebeurt, kan Atlético daar niks tegen doen en het is dus de vraag wat de spits zelf wil. MD schrijft dat Suárez nu nog op zijn gemak is in Wanda Metropolitano. De Uruguayaan is met negentien doelpunten clubtopscorer namens zijn huidige club, maar is al uitgeschakeld in de Champions League en dreigt de Spaanse titel uit handen te geven met zijn team.

Mocht Suárez besluiten om geen gebruik te maken van de clausule, dan ligt hij nog tot medio 2022 vast bij Atléti. Op dat moment is hij 35 jaar oud.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws