'Barça maakt Kluivert-nieuws rap bekend, Nederlander neemt afscheid van collega's'

'Barça maakt Kluivert-nieuws rap bekend, Nederlander neemt afscheid van collega's'

Gepubliceerd: woensdag 14 april 2021 om 22:21wo 14-04-2021 om 22:21

Diario SPORT pakte eind maart al uit met het nieuws dat Patrick Kluivert moet vertrekken als hoofd jeugdopleidingen. De Nederlander loopt alvast vooruit op zijn vertrek en neemt deze week afscheid van de mensen binnen de jeugdopleiding, zo meldt SPORT.

Joan Laporta, de nieuwe president van Barcelona, wil José Ramón Alexanco aanstellen als de opvolger van Kluivert. Laporta hoopt van de jeugdopleiding van Barcelona weer een van de beste ter wereld te maken en daarvoor moet Kluivert het veld ruimen. De Nederlander neemt deze week afscheid van zijn collega's op de club, zo weet SPORT. Er wordt verwacht dat Barcelona het nieuws een dezer dagen officieel gaat maken. Het lijkt er dus op dat Kluivert het seizoen niet af gaat maken.

Kluivert stond sinds julie 2019 aan het roer als hoofd jeugdopleiding van Barcelona. Hij werd aangesteld door de vorige president, Josep Maria Bartomeu. Nu die vertrokken is, komt er ook een einde aan de periode van Kluivert bij Barça. Voor zijn tijd als hoofd jeugdopleidingen van Barcelona was Kluivert actief als directeur bij Paris Saint-Germain.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws