Mundo Deportivo pakt uit op voorpagina: naast Martínez ook Senesi op radar Barça

Mundo Deportivo pakt uit op voorpagina: naast Martínez ook Senesi op radar Barça

15-04-2021 06:40
216

De naam van Lisandro Martínez werd de laatste maanden al vaker gelinkt aan FC Barcelona, maar El Mundo Deportivo voegt nog een Eredivisie-speler toe aan het transferlijstje van de Spaanse grootmacht. In de zoektocht naar een goedkope linksbenige centrale verdediger is ook Marcos Senesi op de radar verschenen.

Met dat nieuws pakt Mundo Deportivo donderdag uit op de voorpagina. Martínez werd de afgelopen tijd al vaker in verband gebracht met Barcelona, maar daar wordt nu ook de naam van Feyenoord-verdediger Marcos Senesi aan toegevoegd. De kans is aanwezig dat Senesi na dit seizoen vertrekt uit De Kuip, ook Napoli volgt de verrichtingen van de centrale verdediger.

Het feit dat Barcelona in de Eredivisie zoekt naar een extra optie voor in de achterhoede zegt genoeg over de penibele financiële situatie van de club. Geld voor grote aankopen is er niet, waardoor trainer Ronald Koeman het moet doen met transfervrije spelers en gerichte aankopen, spelers die voor een relatief laag bedrag opgepikt kunnen worden. Naast Senesi en Martínez staat wordt ook Real Betis-verdediger Aïssa Mandi in de gaten gehouden.