Vermoedelijke XI Ajax: Timber op plek van geschorste Rensch, goed nieuws Schuurs

Vermoedelijke XI Ajax: Timber op plek van geschorste Rensch, goed nieuws Schuurs

15-04-2021 07:14 Laatste update: 09:17
115

Het Algemeen Dagblad verwacht dat de schorsing van Devyne Rensch goed nieuws is voor Perr Schuurs, die hierdoor zijn plekje centraal in de achterhoede weer in mag nemen in de Europa League-return tegen AS Roma. Jurriën Timber verschuift naar de positie van rechtsback. 

Rensch pakte vorige week donderdag een gele kaart en liep daarmee een schorsing op voor de return tegen Roma in het Stadio Olimpico. Zuur voor de jonge rechtsback, die het veld afgelopen weekend tegen RKC Waalwijk met een bovenbeenblessure moest verlaten. Verwacht wordt dat Timber zijn plek overneemt, waardoor er centraal achterin weer een plekje vrijkomt voor Schuurs. Nicolás Tagliafico en Lisandro Martínez completeren de achterhoede.

Kjell Scherpen zit in Rome zo goed als zeker weer op de bank. Maarten Stekelenburg is hersteld van een knieblessure en gaf woensdag op de persconferentie al aan dat hij er klaar voor is om onder de lat plaats te nemen.

Het AD verwacht dat dit de enige wijzigingen zullen zijn die trainer Erik ten Hag door gaat voeren. Het middenveld en de voorhoede worden gevormd door de spelers die ook vorige week in de basis begonnen in de Johan Cruijff Arena.

De vermoedelijke Ajax-opstelling:
Stekelenburg; J. Timber, Schuurs, Martínez, Tagliafico; Álvarez, Gravenberch, Klaassen; Antony, Tadic, Neres.