'Contractduur speelt belangrijke rol in Neymar-besluit voor Paris Saint-Germain'

'Contractduur speelt belangrijke rol in Neymar-besluit voor Paris Saint-Germain'

Gepubliceerd: donderdag 15 april 2021 om 09:39do 15-04-2021 om 09:39

Neymar bevestigde het al na de Champions League-wedstrijd tegen Bayern München: de Braziliaan gaat zijn contract bij Paris Saint-Germain verlengen. De partijen zouden het in grote lijnen al eens zijn over het contract. PSG wil het nieuws voor de halve finale tegen Manchester City in de Champions League officieel maken.

Dat meldt het Franse L'Équipe. In het geruchtencircuit werd Neymar de afgelopen maanden gelinkt aan een terugkeer naar Barcelona, maar die is inmiddels van de baan. De Braziliaan is gelukkig in Frankrijk en staat op het punt een nieuw contract te ondertekenen. Waar er in eerste instantie werd gemeld dat het nieuwe contract tot medio 2026 door zou lopen, weet L'Équipe nu dat er zelfs een extra jaartje aan vast is geplakt.

Het nieuwe contract van Neymar loopt tot de zomer van 2027. De aanvaller zou op het moment dat zijn contract afloopt 35 jaar oud zijn. De contractverlenging is een kwestie van tijd: Paris Saint-Germain wil het nieuws in ieder geval voor de eerste wedstrijd tegen Manchester City in de halve finale van de Champions League (op 27 of 28 april) officieel hebben gemaakt. Neymar werd overtuigd door de lange contractduur in deze moeilijke coronatijden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws