Nieuwe sponsordeal 'levert PSV bedrag met zeven cijfers voor de komma op'

Nieuwe sponsordeal 'levert PSV bedrag met zeven cijfers voor de komma op'

15-04-2021 12:53 Laatste update: 15:48
51

PSV heeft een volgende sponsor weten te strikken. Ctac heeft zich voor drie seizoenen verbonden aan de club uit Eindhoven en wordt onder meer zichtbaar op de trainingskleding van de club. Het levert PSV een bedrag van ongeveer 2,5 miljoen euro op, meldt het Eindhovens Dagblad.

PSV doet in de officiële bevestiging van de deal vanzelfsprekend geen uitspraken over de financiële voordelen van de overeenkomst, maar het Eindhovens Dagblad weet meer. De samenwerking met Ctac levert PSV over de drie jaar ongeveer 2,5 miljoen euro op. Een flinke financiële meevaller voor de club in coronatijden.

Ctac was een 'kleine sponsor' van PSV, maar wil in de toekomst 'meer zichtbaar zijn'. "Onze naamsbekendheid in de regio willen we verder uitbreiden. We kunnen een zetje gebruiken op de arbeidsmarkt en denken hiermee ons voordeel te kunnen doen", stelt topman Henny Hilgerdenaar van Ctac in een reactie op de clubwebsite van PSV.

Frans Janssen, commercieel directeur van PSV, is blij met de deal. "Dit is een mooie stap vooruit voor beide partijen. Ctac is sinds het seizoen 2011-2012 lid van PSV Business en deelt dezelfde kernwaarden als PSV. We weten dat we samen meer kunnen bereiken dan alleen, resultaatgericht en bewust van de rol die we in de maatschappij spelen."