Mogelijke kampioenswedstrijd Ajax snel 'uitverkocht', technische storing bij PSV

Mogelijke kampioenswedstrijd Ajax snel 'uitverkocht', technische storing bij PSV

15-04-2021 13:58 Laatste update: 15:54
56

De tickets voor de thuiswedstrijden van Ajax en PSV tegen respectievelijk AZ en FC Groningen vlogen donderdagochtend over de toonbank. Beide wedstrijden waren binnen no-time 'uitverkocht'.

Bij Ajax mogen 7.500 toeschouwers aanwezig zijn, bij PSV 4.000. De wedstrijd tussen Ajax en AZ is mogelijk de kampioenswedstrijd voor de Amsterdammers. De wedstrijd, die gepland staat op zondagmiddag 25 april (14.30 uur), was razendsnel uitverkocht. Een voorwaarde om (mogelijk) feest te kunnen vieren is dat er bij binnenkomst een negatieve coronatest getoond kan worden.

De voetbalsupporters moeten binnen 24 uur voor de wedstrijd een coronatest ondergaan. Wie een negatieve uitslag heeft, kan dat via de CoronaCheck-app laten zich bij het stadion. 

PSV
Net als bij Ajax waren ook bij PSV de beschikbare kaarten snel uitverkocht. Al is snel misschien niet helemaal het goede woord: de Eindhovenaren kregen vanwege de belangstelling te maken met technische problemen. Toen die eenmaal verholpen waren, kon de kaartverkoop weer doorgaan.