Wijndal weet van bijzondere transfergeruchten: 'Ik kijk niet vaak op social media'

Wijndal weet van bijzondere transfergeruchten: 'Ik kijk niet vaak op social media'

15-04-2021 15:50 Laatste update: 17:01
52

AZ draait op dit moment goed en dus neemt de interesse in diverse sleutelspelers van de Alkmaarders toe. Teun Koopmeiners wordt gelinkt aan diverse Italiaanse topclubs en ook Owen Wijndal staat in de picture.

De linksback van AZ, die na de rode kaart van Koopmeiners tegen Willem II gelegenheidsaanvoerder werd, zou in de belangstelling staan van Internazionale. "Dat heb ik ook gelezen", laat Wijndal optekenen in Voetbal International. "Ik weet er alleen echt niks van. Er wordt zoveel gezegd en geschreven. Ik kijk bewust niet zo veel op social media. Daar ga je niet beter van voetballen."

VI weet dat er ook interesse is voor Koopmeiners. AS Roma zou de middenvelder op de radar hebben, maar navraag leert dat er nog geen concreet bod is uitgebracht. Naast de Giallorossi zouden ook Napoli, Inter en diverse Premier League-clubs de verrichtingen van de linkspoot nadrukkelijk in de gaten houden.

De Alkmaarders moeten echter hun focus op het voetbal houden, weet ook Wijndal. "Wij hebben een heel talentvol elftal. Ik denk dat er voor iedereen wel interesse is. Dat hoort bij een club als AZ. De focus ligt op plek twee en in mijn geval op een uitverkiezing voor het EK. Vervolgens zien we wel wat er in de zomer gebeurt. Daar letten we samen op."