Ihattaren 'onhoudbaar' voor PSV: 'Heb een zwak voor hem, maar dit gedrag kan niet'

Ihattaren 'onhoudbaar' voor PSV: 'Heb een zwak voor hem, maar dit gedrag kan niet'

Gepubliceerd: donderdag 15 april 2021 om 16:11do 15-04-2021 om 16:11

Mohamed Ihattaren vertrekt na dit seizoen bij PSV. Dat denkt Mart van den Heuvel, voormalig teammanager van de Eindhovenaren. Volgens hem staat het gedrag van Ihattaren de talentvolle middenvelder te vaak in de weg.

De kans dat Ihattaren in Eindhoven blijft is volgens Van den Heuvel heel klein. "Ik zou het zo jammer vinden als hij weggaat, maar de ideeën die hij er op nahoudt kunnen echt niet meer", zegt hij tijdens de Skiete Willy Podcast van Voetbal International. "Hij heeft zo veel mensen tegen het hoofd gestoten, van John de Jong tot de trainer. Hij is niet houdbaar, of hij moet het licht nog zien."

Helemaal als een verrassing komt het gedrag van de 19-jarige spelmaker van PSV niet. "Hij was op zijn dertiende, veertiende ook al moeilijk. Altijd anders dan alle anderen. Ik heb echt een zwak voor hem, maar niet voor zijn gedrag. Hij kan het echt niet maken hoe hij nu doet. Zo jammer, want hij kan verschrikkelijk goed voetballen en daarom is het jammer als hij weggaat."

Ihattaren kwam dit seizoen meermaals in botsing met trainer Roger Schmidt. Nadat hij in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo in blessuretijd de 3-0 liet aantekenen, schreeuwde hij in de camera dat 'niemand hem kapot kon maken'.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws