Janssen gelooft in bekerwinst Vitesse: 'Toch wel teleurstelling bij Ajax'

Janssen gelooft in bekerwinst Vitesse: 'Toch wel teleurstelling bij Ajax'

Gepubliceerd: vrijdag 16 april 2021 om 09:03vr 16-04-2021 om 09:03

Laatste update: vrijdag 16 april 2021 om 10:58vr 16-04-2021 om 10:58

Theo Janssen en Jan Boskamp zijn het duidelijk niet met elkaar eens. In de RTL-studio beweert Janssen dat Vitesse komend weekend Ajax gaat verslaan in de bekerfinale. Als Boskamp daar tegenin gaat, krijgt hij de wind van voren.

"Vaak is er toch wel een bepaalde teleurstelling na zo'n wedstrijd", vertelt Janssen na de Europa League-uitschakeling van Ajax. "Ik wil Vitesse alleen niet meer aanmoedigen dan ik al gedaan heb, dus ik ga er verder niets over zeggen." Vervolgens wordt Janssen toch verleid om zich uit te spreken. "Oké, Vitesse wint gewoon de beker!"

Boskamp kan zich niet vinden in de voorspelling van Janssen, waarna hij zegt te hopen op een Ajax-overwinning. Dat is namelijk gunstig voor Feyenoord, de club die Boskamp support. Bij een bekerwinst van Ajax hoeft Feyenoord namelijk geen play-offs om Europees voetbal te spelen als het vierde wordt.

Janssen snapt alleen niets van de wens van Boskamp. "Dat is alleen nuttig als je toevallig een keer vierde wordt, wat ook niet gaat gebeuren omdat je de week hierna van Vitesse verliest. Dat wordt toch niets..."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws