'Vreselijk: gewapende overvallers beroven Roma-verdediger Smalling en zijn gezin'

'Vreselijk: gewapende overvallers beroven Roma-verdediger Smalling en zijn gezin'

Gepubliceerd: vrijdag 16 april 2021 om 11:02vr 16-04-2021 om 11:02

Laatste update: vrijdag 16 april 2021 om 11:02vr 16-04-2021 om 11:02

Een vreselijk drama voor Chris Smalling en zijn gezin in de nacht na AS Roma - Ajax. De verdediger, die de wedstrijd vanwege een blessure volgde vanuit zijn huis, is van donderdag op vrijdag overvallen door een groep gewapende inbrekers.

Dat meldt La Gazzetta dello Sport vrijdagochtend. Drie inbrekers wisten in het huis van Smalling te komen en hielden de Roma-verdediger, zijn vrouw en tweejarige zoontje onder schot. Smalling moest de kluis openen, zodat de gewapende en gemaskerde mannen de Rolex en juwelen van Smalling mee konden nemen.

Smalling en zijn gezin waren aan het slapen op het moment dat de inbrekers het huis betraden. Volgens La Gazzetta, dat spreekt van 'een nacht van terreur', heeft de vrouw van Smalling om 05.00 uur 's ochtends de politie gebeld. Die onderzoeken de inbraak en 'staan klaar om de verdediger en zijn familie op elke mogelijke manier te helpen'. In november van vorig jaar werd er al ingebroken in het huis van Roma-trainer Paulo Fonseca, maar daar was destijds niemand thuis.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws