Geen Champions League bij RTL, maar EK voor Janssen: 'Om de dag ben ik op beeld'

Geen Champions League bij RTL, maar EK voor Janssen: 'Om de dag ben ik op beeld'

Gepubliceerd: vrijdag 16 april 2021 om 12:34vr 16-04-2021 om 12:34

Theo Janssen is komende zomer tijdens het EK vaak op tv te zien bij de NOS. De analist laat vrijdagochtend weten dat hij zijn contract bij de omroep verlengd heeft en dat hij ook tijdens het WK van 2022 zijn opwachting zal maken.

Janssen is als analist al vaak te zien bij Studio Voetbal en tijdens de aankomende twee eindtoernooien zal 'De Dikke Prins' ook vaak aanschuiven om zijn mening te geven. "Bij het EK en WK ben ik zeker betrokken", laat hij weten tegenover Jan-Joost van Gangelen tijdens de Veronica Inside Ochtendshow. "Bij het EK ben ik om de dag wel op het beeld te zien. Maar dat is ook logisch, want er zijn natuurlijk genoeg wedstrijden."

De NOS houdt het Vitesse-icoon graag binnenboord, maar ook RTL hoopte nog in zee te kunnen met de gewezen middenvelder. "Ik heb mijn contract verlengd en dat betekent dat ik het komende anderhalf jaar gewoon lekker doorga bij de NOS", legt hij uit. "Of ik ook Champions League ga doen bij RTL? Nee, die kans is niet groot. Ze hebben me wel gevraagd. Humberto Tan gaat dat natuurlijk presenteren en ze vroegen me wel of ik één van de analisten wilde zijn."

Janssen vreest echter dat hij dan te weinig tijd overhoudt. "Ik krijg het best wel druk bij de NOS. Het EK komt eraan met veel wedstrijden en de zondagen. Dan heb ik bij Vitesse ook een andere functie waardoor ik ’s avonds ook af en toe dingen moet doen voor de club. Ja, dan wordt het zoveel, dan ben ik zoveel weg van huis. Wie mij kent weet dat dat niks voor mij is, ik wil ook thuis en met m’n gezin zijn."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws