'Vitesse wil Ajax-spionnen geen kans bieden en traint hele week in eigen stadion'

'Vitesse wil Ajax-spionnen geen kans bieden en traint hele week in eigen stadion'

Gepubliceerd: vrijdag 16 april 2021 om 15:04vr 16-04-2021 om 15:04

Laatste update: vrijdag 16 april 2021 om 15:10vr 16-04-2021 om 15:10

Vitesse heeft maatregelen genomen om spionnen van Ajax weg te houden. Zo hebben de Arnhemmers deze week in het GelreDome getraind, in plaats van 'gewoon' op het trainingscomplex.

Dat brengt De Gelderlander vrijdagmiddag naar buiten. Het lokale medium geeft voor de rest geen extra informatie over de voorzorgsmaatregelen van Letsch en consorten. De verwachting is dat Vitesse 'gewoon' in een 3-5-2-formatie gaat aantreden tegen Ajax. De Arnhemmers spelen al het hele seizoen in die opstelling. Toch was Vitesse dus niet gediend van pottenkijkers in aanloop naar de bekerfinale.

Vitesse zal het tegen Ajax overigens moeten stellen zonder Patrick Vroegh. De middenvelder heeft last van een hamstringblessure en komt daardoor mogelijk dit seizoen niet meer in actie. Vroegh is over het algemeen geen basisspeler bij Vitesse, waardoor de schade op dit moment te overzien valt voor Letsch. Linksback Maximilian Wittek had last van zijn schouder en trainde deze week een aantal keer apart van de groep. Wittek is echter wel fit voor de bekerfinale.

De bekerfinale tussen Ajax en Vitesse staat op zondag om 18.00 uur op het programma in De Kuip. Het duel zal zonder fans gespeeld worden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws