Wijndal wil mogelijk Ajax-feestje verstieren: 'Wordt natuurlijk wel een dingetje'

Wijndal wil mogelijk Ajax-feestje verstieren: 'Wordt natuurlijk wel een dingetje'

Gepubliceerd: vrijdag 16 april 2021 om 15:25vr 16-04-2021 om 15:25

Owen Wijndal wil met AZ, als het zo ver komt, volgende week het kampioensfeestje van Ajax verstieren. Als de Amsterdammers het inhaalduel met FC Utrecht op 22 april én het treffen met AZ op 25 april winnen, dan is het kampioenschap een feit.

"Dat zou niet lekker zijn", vertelt Wijndal in gesprek met Voetbal International over een eventueel kampioenschap van Ajax op 25 april. "Natuurlijk wordt dat wel een dingetje. Dat willen we hoe dan ook zien te voorkomen. Toch wordt dat pas een dingetje als zij winnen van Utrecht", stelt de linksback.

Ook trainer Pascal Jansen, die zich eerder al uitliet over het eventueel verpesten van een Ajax-feestje, blikt vooruit op het treffen met de Amsterdammers. "Het is voor ons een belangrijke wedstrijd met het oog op plek twee. Maar ook het feit dat we dit seizoen al twee keer van Ajax hebben verloren. Er moet ook iets ontstaan van: we willen iets rechtzetten. 

Zoals gezegd staat het treffen tussen Ajax en AZ voor volgende week zondag op de planning. Om 14.30 wordt er afgetrapt in de Johan Cruijff Arena.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws