Pechvogel Kongolo krijgt wéér slecht nieuws: 'Vind het vreselijk voor hem'

Pechvogel Kongolo krijgt wéér slecht nieuws: 'Vind het vreselijk voor hem'

Gepubliceerd: vrijdag 16 april 2021 om 15:47vr 16-04-2021 om 15:47

Terence Kongolo is opnieuw ernstig geblesseerd geraakt bij Fulham. De verdediger kwakkelt het hele seizoen al met blessures, maar speelde een week geleden zijn eerste Premier League-duel van het seizoen. Achteraf bleek dat ook meteen zijn laatste wedstrijd.

"Kongolo is geblesseerd geraakt, waardoor hij dit seizoen niet meer in actie komt", stelt Fulham-manager Scott Parker op de persconferentie. "Ik vind het vreselijk voor hem." Parker maakt niet duidelijk wat voor soort kwetsuur Kongolo precies heeft opgelopen, waardoor de aard van de blessure ongewis blijkt.

Fulham nam Kongolo afgelopen zomer definitief over van Huddersfield Town, nadat de Nederlander eerder al een half jaar op huurbasis actief was op Craven Cottage. Dit is niet de eerste blessure waarmee Kongolo tijdens zijn dienstverband bij Fulham te maken krijgt. Eerder dit seizoen had de viervoudig Oranje-international al last van zijn enkel en achillespees. In een krappe anderhalf jaar tijd kwam Kongolo tot slechts vier officiële duels voor The Cottagers.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws