LIVE: Ten Hag en Tadic spreken na Europa League-domper over bekerfinale (gesloten)

LIVE: Ten Hag en Tadic spreken na Europa League-domper over bekerfinale (gesloten)

Gepubliceerd: vrijdag 16 april 2021 om 16:30vr 16-04-2021 om 16:30

Laatste update: vrijdag 16 april 2021 om 17:16vr 16-04-2021 om 17:16

De Europa League-uitschakeling tegen AS Roma is nog geen 24 uur achter de rug, maar bij Ajax moet men de blik alweer richten op de bekerfinale van aanstaande zondag. Twee dagen voor de clash met Vitesse houden trainer Erik ten Hag en aanvoerder Dusan Tadic het gebruikelijke perspraatje.

Het is nog niet duidelijk of Ajax helemaal ongeschonden uit de return tegen Roma is gekomen. Na de wedstrijd benadrukte Ten Hag voor de camera van ESPN dat Ajax moest kijken naar 'hoe zich dat de komende uren zou gaan ontwikkelen'. Waarschijnlijk kan de oefenmeester tijdens deze persconferentie meer duidelijkheid geven over de fysieke gesteldheid van zijn ploeg. Bij Vitesse zal men het in ieder geval moeten stellen zonder middenvelder Patrick Vroegh, die last heeft van een hamstringblessure.

De bekerfinale tussen Ajax en Vitesse gaat zondag om 18.00 uur van start in De Kuip. Het duel moet afgewerkt worden zonder fans. Ajax en Vitesse kregen wel de kans om een public viewing te organiseren, maar daar zagen beide clubs vanaf.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws