Gesprek met Feyenoord-leiding bevestigd: 'Dan moet je een oud-voetballer nemen'

Gesprek met Feyenoord-leiding bevestigd: 'Dan moet je een oud-voetballer nemen'

16-04-2021 17:48 Laatste update: 18:12
48

Robin van Galen geeft aan tafel bij FC Rijnmond toe dat hij een tijd terug een oriënterend gesprek heeft gevoerd met Frank Arnesen en Mark Koevermans over de functie als teammanager bij Feyenoord. Hij hoorde vervolgens dat het niet wat zou worden.

Van Galen, die met het waterpolo-team van Nederland Olympisch kampioen wist te worden, bevestigt bij RTV Rijnmond dat het gesprek met Koevermans en Arnesen heeft plaatsgevonden. Het waren eerst niet meer dan geruchten. "Ik denk dat ze andere kandidaten gevonden hebben die beter zijn", vertelt Van Galen. "Ik heb oriënterend gesproken met Arnesen en Koevermans. Een leuk gesprek, anderhalf uur over topsport. Wat mijn visie op topsport is. Vier weken later hoorde ik dat ze met een ander verder zouden gaan. Dat is hun goed recht natuurlijk."

Feyenoord-watcher Dennis van Eersel geeft aan dat Feyenoord nog aan het zoeken is naar een nieuwe teammanager. Van Galen stelt dat hij niet de 'typische teammanager' wilde zijn bij de stadionclub. "Met alle respect voor Bas van Noordwijk, of wie het ook wordt... Als je iemand zoekt die de bus regelt of het hotel boekt, moet je een oud-voetballer nemen. Met alle respect. Ik ben er oriënterend heen gegaan, blanco. Verder is het niet gekomen", sluit Van Galen af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s