Geloof in een Vitesse-stunt: 'Kunnen iedereen pijn doen, kunnen Ajax pijn doen'

Geloof in een Vitesse-stunt: 'Kunnen iedereen pijn doen, kunnen Ajax pijn doen'

16-04-2021 19:27
32

Riechedly Bazoer leeft vol vertrouwen toe naar de bekerfinale tegen zijn oude club Ajax. De Vitesse-verdediger stelt dat de Arnhemmers 'een heel goede kans hebben' tegen de Amsterdammers, die donderdagavond door AS Roma uitgeschakeld werden in de Europa League.

Bazoer kijkt in gesprek met Voetbal International alvast vooruit op de bekerfinale tegen Ajax. "We hebben een kans, een heel goede kans zelfs. We kunnen iedereen pijn doen, we kunnen Ajax pijn doen. Dat hebben we wel laten zien. We wonnen van AZ, Feyenoord en PSV. We zitten nog in twee races om Europees voetbal."

Het carrièrepad van Bazoer is een bijzondere. De middenvelder, inmiddels omgeturnd tot verdediger, zorgde met zijn gedrag meerdere malen voor problemen. Zo werd hij eerder dit seizoen al kort uit de selectie van Vitesse gezet na een incident met Daan Huisman op de training. 

"Ik heb nooit aan mezelf getwijfeld, ik weet wat ik kan", vervolgt Bazoer. "Dat het niet altijd gaat zoals je wil, hoort erbij. Toen ik bij Ajax kwam, was ik een rookie, onbevangen. Nu moet ik meer leveren. Ik denk dat ik dit seizoen constant een hoog niveau heb gehaald. Maar een beker zou natuurlijk voor de club en mij een geweldige prijs zijn", sluit hij af.